Notícies

  Divendres, 6 de novembre de 2015

El Kalikenyo Rock de Juneda consolida els dos dies de festival, amb els millors grups de punk-rock de l'estat

El concert, que arriba a la seva 11a edició, se celebrarà el 27 i 28 de maig i comptarà amb una zona d'acampada gratuïta

Després que en la passada edició, la del seu desè aniversari, el festival Kalikenyo Rock de Juneda ampliés el concert a dos dies, enguany es confirma aquesta iniciativa: l'onzena edició del popular concert de punk i rock dur se celebrarà els propers 27 i 28 de maig del 2016 a la Pista Parc Alegria. A més, com a novetat, i amb l'objectiu d'anar creixent i consolidar-se com un dels festivals d'aquest gènere musical amb més renom del país i també a nivell estatal, la propera edició s'habilitarà una zona d'acampada gratuïta per als assistents.

Els organitzadors, que ja han donat a conèixer alguns dels molts grups que participaran al Kalikenyo Rock del 2016, van confirmar el passat dimecres tres bandes que s'afegeixen al cartell: Reincidentes, Desakato i Lendakaris Muertos. A més de la incorporació d'aquests grups, el festival inclou els conjunts Non Servium, Porretas, Envidia Kotxina, Xaiko (que ja hi van actuar l'any passat) i els lleidatans Ansiolítikos (guanyadors del concurs Pepe Marín). D'aquesta manera, i mentre continuen treballant amb més detalls del festival i amb la incorporació de més artistes, els organitzadors repeteixen la fórmula de programar grups reconeguts de l'escena punk-rock de l'estat espanyol amb altres més novells. La qualitat del cartell i el bon ambient que destaquen els assitents edició rere edició del festival fan preveure un futur engrescador pel Kalikenyo que, durant dos dies, esdevé la capital del punk-rock del país.

El cartell del Kalikenyo 2016, amb els grups confirmats fins el moment.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa