Notícies

  Dilluns, 9 de novembre de 2015

La Banqueta de Juneda organitza una nova jornada de manteniment a la quarta séquia del Canal d'Urgell

Va ser el dissabte, 7 de novembre, i hi van participar una vintena de voluntaris

El passat dissabte, 7 de novembre, una vintena de voluntaris i voluntàries de l'associació La Banqueta de Juneda van realitzar una trobada de manteniment a la quarta séquia del Canal d'Urgell.

Aquesta és la sisena trobada que ha organitzat l'entitat durant el 2015 amb l'objectiu d'implicar a la ciutadania en la conservació d'aquests espais. El Parc de la Banqueta cada cop és més utilitzat, tant pels veïns i veïnes de Juneda com per turistes i curiosos que s'apropen a conèixer aquests bells paratges. Aquesta darrera trobada ha tingut lloc aigües avall del Pont Negre (a 2 quilòmetres de Juneda). En la jornada s'han efectuat tasques de poda, desbrossament, recollida de deixalles i selecció de rebrots.

L'activitat de l'ADPN La Banqueta no s'atura, i pel proper dissabte, 14 de novembre, organitza una caminada popular i un tast de vins amenitzat amb la música de la cantautora Meritxell Gené. Aquesta jornada compta amb la col·laboració de l'ajuntament de Juneda i del Celler Vinya els Vilars d'Arbeca i pretén apropar la gent al territori i mesclar aquests bells paratges amb vins produïts en vinyes regades pel Canal d'Urgell.

Foto de família dels participants a la jornada (foto: La Banqueta).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa