Notícies

  Dilluns, 10 de juny de 2013

Arrenca la 'bibliocursa' de la biblioteca Marquès d'Olivart

A més, es farà la presentació del llibre 'Bon cop de falç'

El passat divendres, 7 de juny, la biblioteca Marquès d'Olivart va rebre les darreres visites dels escolars de primària de les Borges. Uns 700 nens i nenes dels centres escolars del municipi han visitat l'exposició 'Abracadabra', amb la màgia com a tema central, que ha estat exposada a la sala d'actes de la biblioteca des del dijous, 16 de maig.

Els nens i nenes del parvulari també van visitar la biblioteca, ho van fer a principis de maig, aprenent el funcionament del seu espai i escoltant contes. Ara, per acabar les visites només falten els més petits. D'aquests, dijous va visitar l'equipament un grup de la llar d'infants del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, acompanyats dels seus pares i algun padrí i padrina. El darrer grup dels més petits aniran a la biblioteca el dimarts 18 de juny, seran els alumnes de la llar d'infants municipal.

D'altra banda, els grups de 3r a 6è de primària ja han començat a llegir els llibres que els permetran participar a l'onzena bibliocursa de la biblioteca, activitat que els proposa llegir 13 contes durant l'estiu i fins al 30 d'octubre.

Per últim, el proper divendres, 14 de juny, a les 19 hores, es farà un berenar de final de curs per als diferents grups de lectura de la biblioteca i després, a les 20 hores, es farà la presentació del llibre Bon cop de falç, de Ramon Gasch Pou i Andreu Gonzàlez Castro, amb la presència dels esmentats autors.

Els nens i nenes de la llar d'infants del col·legi Montserrat, a la biblioteca (foto: biblioteca)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa