Notícies

  Dilluns, 10 de juny de 2013

Oberta la convocatòria del 6è Premi Joves Investigadors/es de les Garrigues

Els treballs es poden entregar al Consell Comarcal de les Garrigues fins al 19 de juliol

El Centre d'Estudis de les Garrigues i el Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut, han obert la convocatòria del VI Premi Joves Investigadors/es de les Garrigues. Els objectius de la convocatòria d'aquest guardó són fomentar la investigació entre els i les joves, donar suport i potenciar l'esperit de recerca i la creativitat científica i, al mateix temps, fer veure la investigació com una opció més de sortida al món laboral.

El premi està obert a tots els joves de 16 a 30 anys i consiteix en presentar un treball o una investigació sobre la comarca de les Garrigues en general o sobre qualsevol dels seus municipis. El termini d'entrega dels treballs s'allarga fins al proper 19 de juliol, data límit per entregar-los al Registre del Consell Comarcal de les Garrigues (a l'Avinguda de Francesc Macià, 54, de les Borges Blanques). Pots consultar les bases aquí.

Aquest Premi Joves Investigadors/es de les Garrigues atorga tres premis: un primer de 400 euros, un segon de 200 i un tercer en què el guanyador s'emporta 100 euros. Els millors de l'edició de l'any passat van ser: en tercer lloc, Alexandra Olmo, de Juneda, amb el treball 'Fins l'última gota'; en segon lloc, Marc Ribera, d'Arbeca, amb 'Rutes en BTT per les Garrigues' i en primer lloc va quedar Anna Torres, de Balaguer, amb el treball 'L'associacionisme femení a Les Garrigues'.

El cartell de la convocatòria del premi.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa