Notícies

  Dimecres, 23 de desembre de 2015

La 21a Mostra Gastronòmica de les Garrigues serveix més de 1.400 menús

El passat 21 de desembre es va fer el sopar de cloenda de l'edició, en què se'n van avaluar els resultats

El passat dilluns, 21 de desembre, va tenir lloc el sopar de cloenda de la 21a Mostra Gastronòmica de les Garrigues al restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues. L'acte, presidit pel president del Consell Comarcal, Antoni Villas, acompanyat dels representants dels restaurants que han participat en la Mostra, va servir per valorar els resultats de l'edició d'enguany, compartir experiències i buscar formes de millorar de cara a l'any vinent.

Segons informen des del Consell Comarcal de les Garrigues, enguany s'han servit més de 1.400 menús al llarg de la Mostra, el que suposaria un increment del 10% respecte a l'any anterior, fet que és valorat "de manera molt positiva" per part dels restaurants participants. D'aquesta manera, les dades que presenten els organitzadors continuen augmentant any rere any: el 2013 van assenyalar un augment del 5%, i l'any passat un increment del 10% de menús servits. En aquest sentit, des del Consell destaquen "la fidelitat de molts dels comensals, que acudeixen any rere any a la cita".

Durant l'acte del passat dilluns, el president del Consell Comarcal, Antoni Villas, va entregar els diplomes als restaurants que han participat en l'edició d'enguany i va agrair-los la seva participació en la Mostra Gastronòmica i la promoció que fan de la cuina garriguenca. En aquest sentit, Villas va animar els restauradors a "participar activament en totes aquelles accions que es duen a terme per a la promoció de la gastronomia i els productes de la comarca". A més, es va fer el sorteig dels onze lots de productes garriguencs entre els comensals de cadascun dels restaurants participants.

Foto de família de l'acte de cloenda (foto: CCG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa