Notícies

  Dimecres, 12 de juny de 2013

L’Ajuntament de la Granadella organitza un curs pràctic d’anglès turístic

El curs va dirigit a persones del sector turístic amb un nivell mig d’anglès

L'Ajuntament de la Granadella ha organitzat el curs d'anglès turístic 'Can I help you?', que és de caire pràctic. La finalitat del curs és millorar les habilitats comunicatives en anglès i adquirir vocabulari i expressions per a realitzar activitats turístiques com guia turístic, restauració, atenció al públic, etc.

El curs va dirigit a persones amb un nivell mig d'anglès que volen millorar les habilitats comunicatives en anglès, principalment la seva vessant turística. Consisteix en 4 sessions de 2,5 hores cada una, amb un total de 10 hores. A cada sessió és tractarà un tema concret i es realitzarà una primera part teòrica on s'adquirirà el vocabulari i expressions, i una segona de pràctica on es realitzarà la activitat pràctica "in situ", fora de l'aula formativa.

L'activitat es realitzarà tots els dimecres de juliol de 19:30h a 22h., la part teòrica es durà a terme a l'aula formativa del Centre Cívic de la Granadella i la pràctica a la ubicació que es treballi en cada la sessió. El cost del curs és de 60 euros, però a les persones que acreditin l'aprofitament del mateix se'ls retornaran 40 euros.

El període d'inscripció acaba l'1 de juliol i es realitzarà una prova de nivell entre els inscrits, ja que cal un nivell de coneixements mitjans de la llengua anglesa per a poder realitzar el curs. Les inscripcions s'han de realitzar a l'Ajuntament de la Granadella i les places són limitades a 10 persones. El curs compta amb la col·laboració amb el Consell Comarcal de les Garrigues, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l'acadèmia d'anglès British Centre.

L'execució d'aquesta actuació s'emmarca dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes. L'Ajuntament de la Granadella ha acordat destinar-hi part dels ingressos procedents de les centrals eòliques al seu municipi amb la finalitat el crear activitat econòmica i ocupació per frenar l'envelliment de la població i l'emigració de la població jove de les Garrigues.

Un dels cursos que s'han dut a terme a l'aula formativa del Centre Cívic de la Granadella (foto: Aj. de la Granadella)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa