Notícies

  Dijous, 13 de juny de 2013

25 colles s'han apuntat al XXII Concurs de paelles al Terrall

La festa tindrà lloc el diumenge 16 de juny i es premiarà la millor paella, la millor paella jove i la millor ornamentació de la taula

Més de 500 són les persones que es preveu que s'apleguin en el 22è Concurs de Paelles al Terrall, on s'hi han apuntat 25 colles.

La jornada, organitzada per l'Associació d'Amics del Terrall, inclourà la tradicional entrega de premis a la millor paella, a la millor paella joves i a la millor ornamentació de la taula.

El concurs arrencarà de bon matí amb l'elaboració de les paelles i a les 13.30 h el jurat valorarà les diferents mostres gastronòmiques així com la decoració de les taules.

El certamen també comptarà amb el sorteig de diferents regals, obsequis dels comerços de la població.

"La festa és un dels esdeveniments més nostrats i més populars de les Borges, una jornada que val la pena viure perquè aplega a tots els veïns al voltant del Terrall i fa que aquest espai tan emblemàtic esdevingui encara més un símbol de la ciutat", afirma l'alcalde de les Borges, Enric Mir.

Trobada motard

Paral·lelament tindrà lloc la IX Trobada Motard, organitzada pels Motards Fot-Li Gas-Tooo de les Borges i per Moteros Solidarios Contra el Hambre, un acte que enguany pretén recollir aliments per ajudar les famílies del territori que tenen més dificultats.

La trobada espera rebre un miler de visitants. Arrencarà a les 9 del matí al Pavelló de l'Oli, on tothom podrà aportar aliments i on també es podrà esmorzar a canvi d'un euro. La jornada comptarà amb actuacions musicals, jocs, sortejos i un dinar.

Ballada de sardanes

D'altra banda la Placeta del Terrall acollirà el dissabte 15 de juny a les 23.00 hores la primera de les tres ballades de sardanes a la fresca, organitzada per l'Agrupació Sardanista de les Borges en col·laboració amb l'Ajuntament.

La cobla Vents de Riella d'Agramunt serà l'encarregada d'obrir les sessions estiuenques, que també se celebraran el 14 de juliol i el 17 d'agost. Pel que fa al multitudinari Aplec de la Sardana celebrarà la 21a edició el proper 3 d'agost.

Imatge del concurs de paelles del 2012 (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa