Notícies

  Divendres, 14 de juny de 2013

El CEI de les Borges acollirà dues jornades sectorials de l'oli d'oliva

Es duran a terme els dies 19 i 21 de juny

Els propers 19 i 21 de juny, el Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de les Borges Blanques acollirà les 'Jornades Sectorials de l'Oli'. Les dues sessions començaran a les 19 hores. A la primera s'hi presentarà el projecte de participació per a rendibilitzar el sector de l'oli d'oliva, i en la segona es farà la presentació de l'estudi de mercat de l'oli d'oliva a Internet.

Aquestes jornades s'adrecen a presidents de cooperatives, gerents de molins i almàsseres, a membres dels ajuntaments i dels consells comarcals dels territoris en què el sector de l'oli d'oliva hi té un pes específic. Les inscripcions a les jornades són gratuïtes però cal confirmar l'assistència a l'adreça electrònica promocioeconomica@lesborgesblanques.cat.

En la sessió del dimeces, 19 de juny, s'obrirà un escenari de participació i consens per tal de rendibilitzar el sector de l'oli i revertir en més beneficis. Es preveuen diverses jornades de treball orientades a les respostes dels participants i dirigides pel consultora agrònom Marco Yagüe, de l'empresa Sinergies.

D'altra banda, en la jornada del divendres, 21 de juny, es farà una demostració de les oportunitats del negoci a Internet, amb la presentació dels resultats d'un estudi de mercat digital per comercialitzar l'oli d'oliva dut a terme per la consultoria Xtrategics. 

Una de les jornades de formació que es duen a terme al CEI de les Borges (foto: CEI)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa