Notícies

  Divendres, 14 de juny de 2013

El Garrigues Cup acollirà més de 40 equips procedents de Catalunya i l'Aragó

El torneig de futbol 7 tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de juny a les Borges Blanques on s'hi aplegaran més de 400 esportistes

Les Borges Blanques es convertirà aquest cap de setmana en la capital del futbol 7 gràcies a la celebració de la 18a Garrigues Cup, un torneig que aplegarà més de 40 equips procedents de Catalunya i l'Aragó.

La competició tindrà lloc al Camp Municipal d'Esports i la disputaran més de 400 esportistes de les categories prebenjamí i benjamí.

Durant dos dies es disputaran una cinquantena de partits en els dos camps de futbol en què s'haurà dividit el terreny de joc, de gespa artificial.

El torneig començarà el dissabte 15 de juny i s'allargarà fins el diumenge a la tarda, quan tindran lloc les finals i l'entrega de trofeus a les mateixes instal·lacions de l'Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues, club organitzador de l'esdeveniment esportiu.

El torneig, que es disputa des de l'any 1995, és en paraules del regidor d'Esports, Francesc Mir, "una oportunitat única de gaudir d'una gran jornada futbolística amb un alt nivell competitiu. Una experiència que compta amb tot el suport del consistori pels valors que transmet, des de la pràctica saludable de l'esport fins al respecte entre equips passant per l'amistat entre els joves dels diferents pobles i províncies".

En categoria benjamí participaran a la competició 20 equips, que es distribuiran en 4 grups de 5 equips. Els equips jugaran entre ells un sistema de lliga a una sola volta. Els 2 millors de cada grup, 8 equips en total, disputaran la fase final, consistent en els quarts de final, les semifinals i la gran final.

Pel que fa als prebenjamins disputaran el torneig 16 equips distribuïts en 4 grups de 4 equips, que jugaran entre ells una lliga a una sola volta. El millor de cada grup disputarà les semifinals, i els dos guanyadors, la final.

A l'entrega de trofeus hi assistirà el president del Consell Comarcal, Juli Muro, l'alcalde Enric Mir i el regidor d'Esports Francesc Mir.

Amb aquest torneig finalitza la temporada esportiva per als equips de les Borges, un any en què, per la seva part, les noies del femení A de l'Escola Comarcal de Futbol disputen actualment la Copa Catalunya, una fita històrica en la història del club.

El camp municipal d'esports serà l'escenari on es disputarà el torneig (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa