Notícies

  Dilluns, 21 de març de 2016

Juneda inaugura 'La Farinera', un nou espai esportiu i cultural

L'edifici, que forma part del Complex Cultural municipal, està ubicat al passeig de la Cooperativa

El passat dissabte, 19 de març, va tenir lloc la inauguració de La Farinera, un nou espai esportiu i cultural de Juneda. Les instal·lacions, ubicades al passeig de la Cooperativa, formen part del Complex Cultural municipal. L'estrena del nou edifici es va fer amb l'espectacle musical 'Amor. Arrels, branques i fulles', a càrrec d'Heura Gaya, Meritxell Gené i Meritxell Cucurella-Jorba, i amb la col·laboració especial de Txabi Ábrego. Tot i axò, des del passat 7 de març, el Consell Esportiu de les Garrigues ja hi du a terme les seves activitats.

Aquest edifici pren el nom de 'La Farinera' en memòria de l'activitat que durant moltes dècades va donar vida i treball a Juneda. Ara, amb la seva remodelació, torna a formar part de la vida local, però aquest cop, es dedica al lleure dels seus veïns i veïnes.

Un edifici amb dues parts diferenciades

La Farinera inclou, per una part, una àrea de 300 m2, amb un primer pis i unes golfes, preparats per tot tipus de disciplines d'esports indoor, així com per gimnàs esportiu o fisioterapèutic. Aquest primer àmbit estarà gestionat íntegrament pel Consell Esportiu de les Garrigues i donarà servei tant en l'àmbit individual com en el d'activitats saludables destinats a associacions o entitats de la vila.

D'altra banda, la planta baixa estarà destinada a entitats infantils i juvenils per la formació esportiva i cultural de la vida social del poble. Prop de 200 m2 a disposició de la creació i l'expressió corporal.

La planta baixa del nou espai (foto: Miquel Andreu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa