Notícies

  Dilluns, 17 de juny de 2013

"Èxit rotund" en la trobada motard i el concurs de paelles de les Borges

Un miler de persones es van aplegar en la trobada motard més solidària al Pavelló de l'Oli mentre que la 22a edició del concurs de paelles va reunir 510 participants

Un miler de persones assistents i una tona d'aliments recollits són les dades que ha deixat la IX Trobada Motard, celebrada el passat diumenge 16 de juny al Pavelló de l'Oli de les Borges.

A més, la trobada organitzada pels Motards Fot-Li Gas-Tooo de les Borges i per Moteros Solidarios Contra el Hambre, va reunir unes 500 motos de les terres de Ponent, així com de les poblacions tarragonines més properes i també de la Franja.

El Banc d'Aliments de Lleida gestionarà ara les donacions i els serveis socials de l'Ajuntament repartiran els aliments entre les famílies més necessitades de la capital.

D'altra banda, amb l'esmorzar solidari, que incloïa un entrepà a canvi d'un euro, es van recaptar 900 euros, una part dels quals es destinarà a comprar aliments infantils i repartir-los entre les famílies de les Borges que ho necessitin. Els beneficiaris també obtindran lots de menjar de llarga durada, com llegums, galetes, arròs i oli, aliments que van predominar en la donació solidària del diumenge.

La jornada, qualificada "d'èxit rotund" pels organitzadors, "és una gran ocasió per aportar el nostre gra de sorra i ajudar a les famílies més necessitades", apunta la regidora de Benestar Social, Pili Chimenos. "La diada va ser especial i emocionant al veure com els borgencs es van bolcar en aquest acte de solidaritat amb els que pitjor ho estant passant", afirma Chimenos.

Concurs de paelles

El mateix dia va tenir lloc el XXII Concurs de paelles, que organitza l'Associació d'Amics del Terrall. La ja tradicional cita va reunir enguany 25 colles i 510 persones i va entregar els premis a la millor paella, a la millor paella jove i a la millor ornamentació de la taula.

Les paelles al Terrall (foto: Montse Esteller)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa