Notícies

  Divendres, 1 d'abril de 2016

Les Borges es declara poble d'acollida de persones refugiades

En el ple d'ahir els 13 regidors van presentar una declaració unànime en aquest sentit, com ja va fer el Parlament de Catalunya

Al principi de la sessió plenària ordinària de l'Ajuntament de les Borges que es va celebrar ahir, es va incloure una declaració unànime dels seus 13 regidors en contra de l'acord de la UE amb Turquia, "que tanca en fals el problema de l'acollida de refugiats que han fugit del conflicte armat de Síria i l'Iraq".

Amb aquesta declaració, segons va explicar l'alcalde, Enric Mir, "el consistori es vol posicionar a favor dels drets dels refugiats, al contrari de les declaracions del Consell Europeu i el govern espanyol, que han pres preacords que vulneren els drets humans i democràtics".

La declaració feta aquest 31 de març pel ple de les Borges Blanques s'adhereix a la feta pel Parlament de Catalunya sobre l'acollida de refugiats, el passat 17 de març. A més, el ple ja va aprovar una moció unitària, el 24 de setembre del 2015, per facilitar l'acollida de refugiats.

Escolta a l'enllaç de sota la declaració del ple de les Borges, llegida per la regidora d'Acció Social i Ciutadania, Habitatge Social, Benestar, Família i Salut, Esther Vallés.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa