Notícies

  Dimecres, 19 de juny de 2013

L'Oficina Jove organitza un curs de manipulació d'aliments

Encara falten uns dies perquè es duguin a terme les dues sessions del curs i ja no queden places disponibles

L'Oficina Jove de les Borges Blanques organitza aquest dissabte un nou curs de manipulació d'aliments i seguretat alimentària després de detectar un increment de la demanda d'ofertes laborals relacionades amb aquest sector. El curs, que s'impartirà en dues sessions, ja ha completat les 30 places disponibles cinc dies abans de la seva realització. Al finalitzar la formació els alumnes hauran de superar un test final i, en cas d'aprovar-lo, obtindran un certificat oficial que els acreditarà com a manipuladors d'aliments.

La regidora responsable de l'àrea de Joventut, Maria Fusté, ha destacat que "el que volem és que els joves tinguin més facilitats a l'hora de buscar feina, i considerem que com més preparats estiguin tindran més possibilitats per accedir a un lloc de treball, sobretot a l'estiu, quan les oportunitats laborals augmenten en el sector de l'hoteleria i l'agrari". En aquest sentit, Fusté ha manifestat la gran tasca de l'Oficina Jove, que "veient el gran increment d'ofertes de feina que sol·liciten persones amb possessió del certificat oficial de manipulació d'aliments, ha organitzat aquest curs que permetrà que els joves tinguin una nova oportunitat per accedir al mercat laboral".

El curs, de tres hores de durada i amb un preu de 30 euros, tindrà lloc al Casal Marino de les Borges i s'adreça als professionals que intervenen en la cadena alimentària i a totes les persones que volen treballar al món de l'hoteleria. L'objectiu és conèixer els principis bàsics d'innocuïtat dels aliments i la importància de conèixer tot el procés de la cadena alimentària, així com fomentar el compliment de les normes d'higiene alimentària. Els alumnes també podran conèixer com s'han de prevenir les malalties de transmissió alimentària mitjançant unes bones pràctiques de manipulació.

Aquest curs de manipulació d'aliments se suma a les altres propostes de formació dutes a terme en aquests darrers mesos per l'Oficina Jove com a mesura per combatre l'atur juvenil, com el curs d'operador de carretons i els tallers sobre la recerca de feina a internet, entre d'altres.

Imatge d'un curs de cuina, a l'Oficina Jove (foto: Oficina Jove de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa