Notícies

  Dijous, 20 de juny de 2013

El darrer dissabte de cada mes les Borges tindrà un mercat d'intercanvi i de venda de productes de segona mà

Es durà a terme al carrer Nou i l'Ajuntament creu que pot afavorir el comerç del municipi

La regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Fires i Mercats de l'Ajuntament de les Borges organitza el primer mercat d'intercanvi compra-venda de productes de segona mà, que tindrà lloc el proper dissabte, 29 de juny, al carrer Nou de les Borges Blanques. El mercat tindrà lloc, a partir de l'esmentat dia inicial, el darrer dissabte de cada mes. En aquest sentit, segons ha declarat a Ràdio les Borges el regidor de l'àrea, Jordi Ribalta, "segons l'evolució del mercat i la resposta de la gent que hi assisteixi, es podria celebrar més sovint però, de moment, se'n farà un cada final de mes".

En aquest mercat hi poden participar els particulars que tinguin objectes que vulguin canviar o vendre com a productes de segona mà tipificats al reglament. L'Ajuntament serà l'encarregat de facilitar les taules als interessats, però seran aquests els que s'hauran d'encarregar de la decoració de la taula.

Els motius que han impulsat la posada en marxa d'aquest mercat han estat, segons Jordi Ribalta, "la voluntat d'acostar-nos a les necessitats actuals de moltes famílies i també dinamitzar el comerç de la ciutat".

Les persones interessades en participar en el mercat s'han d'inscriure al departament de Recaptació de l'Ajuntament de les Borges abans del dimecres, 26 de juny. Allí mateix també es facilitarà més informació en referència a horaris, requisits, productes de venda permesos o qualsevol altre assumpte d'interès sobre el mercat.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa