Notícies

  Divendres, 21 de juny de 2013

Les Borges es prepara per a un cap de setmana ple d'actes i celebracions

Amb l'arribada de l'estiu, coincideixen els espectacles de final de curs de diverses escoles de música i dansa

La capital de les Garrigues celebrarà diumenge la revetlla de Sant Joan amb una festa a la placeta del Terrall que inclourà un espectacle per a la mainada i música fins a altes hores de la nit.

A més, el club local de Motards Fot-li Gas-tooo serà l'encarregat de fer arribar la Flama del Canigó a les Borges per encendre la tradicional foguera de Sant Joan.

D'altra banda, els actes del cap de setmana arrenquen ja el divendres 21 de juny amb la inauguració de la nova piscina descoberta i amb el concert de final de curs de la Mancomunitat de municipis per la Música de les Garrigues.

Serà un concert en què els joves músics de les Borges, Juneda i Arbeca oferiran a les 19.30 hores al Pavelló de l'Oli, en el què mostraran tot el que han après durant el curs.

Per un altre costat, el Club Esportiu Sílvia Sans i l'Escola de Dansa Estil també festegen el final de curs amb actuacions. El pavelló Francesc Macià acollirà avui a les 22.00 hores l'exhibició de les gimnastes mentre que les alumnes de dansa mostraran dissabte 22 el seu talent a les 22.00 hores al Pavelló de l'Oli.

Sant Joan 2013

Tornant a la revetlla, diumenge arribarà la festa de Sant Joan, una de les festes més arrelades a la població. La celebració popular arrencarà a les 19.00 hores amb l'espectacle infantil "Ni circ de calaix" i un berenar per la mainada.

A les nou de la nit, una vintena de motards arribaran des de Bellpuig amb la Flama del Canigó per encendre la foguera a la placeta del Terrall, on també es llegirà el tradicional manifest.

A la mitjanit l'orquestra Atlantis omplirà de gresca el Terrall mentre els assistents fan el ressopó amb coca i mistela.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa