Notícies

  Dimarts, 10 de maig de 2016

El Kalikenyo Rock de Juneda se celebrarà, finalment, al camp municipal d'esports

El festival de punk-rock canvia d'emplaçament per qüestions d'aforament, per millorar els accessos i la comoditat dels assistents

L'organització del Kalikenyo Rock, el festival de musica punk-rock de Juneda, que se celebrarà els propers 27 i 28 de maig, ha decidit canviar el lloc on es durà a terme: estava previst, com era habitual, a la Pista Parc Alegria, però finalment es farà al camp municipal d'esports de Juneda.

Cal recordar que l'any passat, coincidint amb el desè aniversari, el festival es va allargar dos dies, fet que es repeteix en aquesta onzena edició, en què hi actuaran 15 grups. A causa del creixement i la popularitat del Kalikenyo, s'ha pres la decisió de canviar el lloc " per qüestions d'aforament, per millorar els accessos i la comoditat dels assistents", segons informen des de l'organització. Amb aquest canvi, es concentren totes les zones en un mateix lloc (zona d'acampada, piscina, dutxes, mercat, l'escenari de concerts gratuïts de tarda i els concerts de nit).

Zona d'acampada i servei d'autobús

Enguany, com a novetat, i amb l'objectiu d'anar creixent i consolidar-se com un dels festivals d'aquest gènere musical amb més renom del país i també a nivell estatal, s'habilitarà una zona d'acampada gratuïta per als assistents que estarà oberta a partir de dijous. En aquesta zona, el dissabte s'hi farà un dinar popular amb txulla (menjar típic de la zona) amb l'actuació gratuïta dels grups Yo no las conozco, Penadas por la ley i Milenrama. A més, la Manreana, l'únic allotjament de Juneda, ja està ocupat en un 60%.

D'altra banda, l'organització ha preparat servei d'autobús per anar al festival des de diferents ciutats de l'estat com Barcelona, València, Castelló, Tarragona, Saragossa, Girona i Vila-Real, a més d'un bus que viatjarà des de Lleida i, en acabar el concert, tornarà els assistents a la capital del Segrià.

Les bandes que hi actuaran enguany són: el divendres, Xaiko, Ansiolítikos, Karbunko, Envidia Kotxina, Reincidentes, Lendakaris muertos, Porretas y Gatillazo, i el dissabte, Liberum, Porco Bravo, Desakato, EUKZ, Boikot, Kaótiko i Non Servium.

Una de les edicions anteriors del festival (foto: Kalikenyo).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa