Notícies

  Dimarts, 25 de juny de 2013

Entren en funcionament els quatre semàfors intermitents a la N-240 a Juneda

S'han instal·lat entre els punts quilomètrics 72,4 i 75, allí on hi ha projectades quatre rotondes a l'espera de dotació pressupostària de Foment

Ja estan en funcionament els quatre semàfors intermitents a la N-240, al terme municipal de Juneda, que s'han instal·lat el dimarts, 25 de juny, entre els punts quilomètrics 72,4 i 75. Uns punts en què hi han projectades quatre rotondes a l'espera de dotació pressupostària per part del Ministeri de Foment. Els semàfors instal·lats funcionen amb tecnologia solar per tal de garantir-ne el funcionament les 24 hores del dia.

La instal·lació dels semàfors va ser pactada amb els alcaldes de la zona (Juneda, les Borges Blanques, Torregrossa, Vinaixa, Artesa de Lleida i Puigverd de Lleida) en successives reunions de treball amb la Subdelegada del Govern Imma Manso, com ja us informàvem des de Ràdio les Borges en diverses notícies anteriors. Es tracta d'una actuació que ha comptat amb un pressupost de 5.000 euros.

Una mesura preventiva

El Ministeri va autoritzar el passat mes d'abril la instal·lació dels semàfors com a mesura preventiva, així com la construcció d'una de les 4 rotondes previstes en el projecte inicial, a Margalef.

Imatge d'un dels semàfors instal·lats (foto: subdelegació del govern espanyol)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa