Notícies

  Dimarts, 25 de juny de 2013

S'incorpora un nou agent al cos de Policia Local de les Borges

Amb aquesta incorporació el cos policial municipal queda format per 9 agents, un dels quals també fa les tasques pròpies d'agent rural.

L'equip de Govern de l'Ajuntament de les Borges ha incorporat recentment un nou efectiu al cos de Policia Local.

El nou agent, que ja formava part de la plantilla amb caràcter interí des de l'any passat, passa ara a formar part del cos com a fix després de completar un període de formació bàsica a l'Escola de Policia de Catalunya i d'aconseguir la titulació pertinent.

Amb aquesta incorporació el cos policial municipal queda format per 9 agents, un dels quals també fa les tasques pròpies d'agent rural.

L'objectiu, segons la regidora de Governació Núria Palau, és "consolidar el cos d'agents locals amb professionals degudament formats segons els criteris que marca la llei, per a què tinguin els coneixements adequats i necessaris per exercir la seva feina amb rigor en benefici dels veïns de les Borges".

Palau incideix en la tasca del consistori, que treballa per a què les Borges tingui "una policia que proporcioni un servei de seguretat i vigilància de qualitat, per la qual cosa continuem apostant pel model de policia de proximitat".

El nou policia municipal, de 32 anys, és un dels dos agents que el juny de l'any passat va superar el concurs oposició iniciat pel consistori el maig de 2012 per tal de regular la situació de la plantilla.  

El procés de selecció va incloure fins a set proves diferents (cultura general, català, temari específic, aptitud física, psicotècnic, reconeixements mèdic i l'entrevista personal), consistint l'última fase en un període de formació a l'Escola de Policia de Catalunya.

Pel que fa a l'altre agent local seleccionat, que actualment també forma part del cos, començarà el període de formació al setembre i una vegada el finalitzi, al juny de 2014, es reincorporarà a la Policia Local amb titulació.

Segons el consistori, els nou agents que integren el cos de Policia Local de les Borges tornen a donar servei 24 hores al dia, durant els 365 dies de l'any.

Agents de la Policia Local amb la regidora de Governació, Núria Palau (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa