Notícies

  Dilluns, 27 de juny de 2016

El proper dissabte tornarà a pujar la temperatura de les Borges amb la 13a edició del popular Borges Crema

L'Ateneu Popular Garriguenc organitza de nou aquest concert, després d'haver-lo recuperat l'any passat, amb els grups One-Stone Tower, Sekera No!, Rock & Llamp, Liberum i dj Cactus

L'Ateneu Popular Garriguenc, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges, ha preparat, per al proper dissabte, 2 de juliol, una nova edició del popular concert Borges Crema, que arribarà ja a la seva tretzena edició, després que la junta actual de l'entitat hagués recuperat la iniciativa l'any passat -no se celebrava des de l'any 2008-.

El festival es farà, com l'any passat, al Terrall de les Borges, a partir de les 23.30 hores, i comptarà amb l'actuació dels conjunts One-Stone Tower, Sekera No!, Rock & Llamp, Liberum i dj Cactus. L'entrada al concert és gratuïta.

Una de les activitats d'oci més populars de l'Ateneu

El Borges Crema ha esdevingut al llarg dels anys un dels actes d'oci més populars de l'entitat, que es va començar fer per primera vegada l'any 1995. El concert, que sempre s'ha dut a terme a les Borges, va començar celebrant-se a les piscines municipals, passant per la Font Vella i tornant, les darreres edicions (del 2007 i 2008), al recinte on hi havia les piscines petita i mitjana.

El 2015, la junta actual de l'entitat, presidida pel borgenc Enric Cañero, va recuperar aquest peculiar festival, després de set anys sense celebrar-se, com van fer també amb l'Oli Rock.

El Borges Crema es farà, per segon any, al Terrall de les Borges (foto: APG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa