Notícies

  Dimecres, 24 d'agost de 2016

Tot a punt per la Festa Major de Vinaixa

Començarà demà amb la nit jove, i durant cinc dies es faran activitats per a tots els públics, com grups de versions, xaranga i tirada de bitlles, que finalitzaran el dilluns, 29 d'agost

Demà dijous comença la Festa Major de Vinaixa amb la nit jove, que arriba de nou amb cinc dies plens d'activitats per a tots els públics. Per divendres, s'ha preparat un parc aquàtic infantil a les piscines per als més petits, i a les 20.30 hores es farà el pregó de Festa Major a càrrec de Miquel Àngel Poch Espín, dissenyador editorial al diari Segre i col·laborador a Onda Cero Lleida. A partir de mitjanit, actuarà el grup de versions Rocktàmbuls.

Dissabte, es farà ball de tarda amb l'Orquestra Nova Saturno i un correfoc, a les 23 hores, a càrrec dels Diables de Balaguer. Durant la nit, actuarà el grup de versions Band The Rock, i final de festa amb la discomòbil Dj. Hooket. Diumenge, a les 9 hores del matí, es farà tir al plat, i hi haurà esmorzar gratuït pels tiradors. A continuació, es farà una tirada de bitlles catalanes, a la plaça de les Garrigues. A mitjanit, a la plaça de la Font, el Grup Norai cantarà havaneres amb rom cremat per a tothom. Per acabar, el dilluns a les 19 hores hi haurà inflables per la mainada, i una xocolatada a les piscines.

Si voleu consultar el programa complet, cliqueu a l'enllaç.

Cartell de Festa Major de Vinaixa que se celebrarà del 25 al 29 d'agost (foto: Aj. Vinaixa).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa