Notícies

  Dijous, 4 de juliol de 2013

El periodista Francesc-Marc Àlvaro presenta el seu llibre a l'Espai Macià de les Borges

L'acte serà el divendres 5 a les 21.00 hores, una hora abans del concert del nord-americà Hopkinson Smith al Centre Cívic

"Entre la mentida i l'oblit. El laberint de la memòria col·lectiva" és el títol del llibre que el seu autor, el periodista Francesc-Marc Àlvaro, presentarà aquest divendres 5 de juliol a la sala d'actes de l'Espai Macià de les Borges a les 21.00 h.

De fet, l'Espai Macià i l'associació Amics del Bisbe Deig, amb la col·laboració de l'Ajuntament, són els organitzadors d'aquesta presentació literària, que comptarà amb els parlaments del mateix Francesc-Marc Álvaro, de Carles Tejedor, membre de l'Associació Amics del Bisbe Deig i de Josep Maria Escribà, de Compromís per Lleida.

El llibre "Entre la mentida i l'oblit. El laberint de la memòria col·lectiva", editat per La Magrana, recorre diferents casos vinculats a la memòria col·lectiva mundial que incideixen encara en el nostre present i fa reflexionar amb exemples del món de la política, de la literatura, del cinema, de l'art i de la vida quotidiana.

Més cultura

D'altra banda el Centre Cívic de la capital de les Garrigues acollirà a les deu de la nit l'actuació musical de Hopkinson Smith, el gran deixeble nord-americà del mestre Emili Pujol dins el II Garrigues Guitar Festival.

L'espectacle és un passeig íntim per la música dels llaüistes que sonaven als palaus de l'època isabelina. El preu de l'entrada és de 3 euros i en acabar el concert s'oferirà un tast de productes de la terra.

Imatge del 1r Garrigues Guitar Festival (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa