Notícies

  Divendres, 26 d'agost de 2016

Avui comença la Festa Major de l'Albagés, que durarà fins dilluns

S'han preparat diverses activitats per a tots els públics, com un tobogan aquàtic, tirada de petanca i concert d'un grup de versions

Avui divendres, comença la Festa Major de l'Albagés, que durarà fins dilluns, 29 d'agost. Per aquest vespre, a les 20.30 hores, s'ha preparat el pregó de Festa Major a càrrec de l'Associació de Dones La Ginesta. A continuació, a les 22.30 hores, es farà una desfilada d'època, Black & White Show, i per acabar, discomòbil.

Dissabte al matí, a les 9 hores, hi haurà un esmorzar i recorregut de caça a càrrec de l'Associació de caça El Perdigut. A les 16 hores s'instal·larà un tobogan aquàtic per a totes les edats a les piscines municipals. A la nit, hi haurà concert i sessió de ball a càrrec de l'orquestra Gran Premier, i una mica més tard de mitjanit començarà el correbars, amenitzat per la batucada PeTeBé. A continuació, seguirà el grup de versions 7 D-Rock i discomòbil amb 7D-Deejay.

Diumenge es farà una tirada de bitlles dels municipis de Vallverd d'Urgell, el Soleràs i l'Albagés i a partir de les 12 hores hi haurà animació infantil i vermut passat per aigua de colors. Dilluns, l'Albagés posarà punt final a la seva Festa Major, amb una tirada de petanca al matí i inflables per la mainada durant tot el dia.

Si voleu consultar les publicacions de l'ajuntament del municipi sobre la Festa Major, cliqueu a l'enllaç.

Dilluns al matí, es farà una tirada de petanca per cloure la Festa Major (foto: Aj. Albagés).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa