Notícies

  Dimarts, 30 d'agost de 2016

Darrer dia de la Festa Major de Juneda, amb la tradicional cursa ciclista Trofeu Vila de Juneda

La prova ciclista arribava enguany a la seva 53a edició; Oriol Escolano, de l'equip Corvi-Camping el Molino, n'ha estat el guanyador absolut

La Festa Major de Juneda del 2016 ha arribat al seu final aquest passat dilluns amb un dia d'intensa activitat. A les 11 hores, a la Pista del Parc Alegria, el Consell Esportiu de les Garrigues hi ha instal·lat uns inflables per als més petits.

Cursa Ciclista Trofeu Vila de Juneda

Ja a la tarda, ha tingut lloc la Cursa Ciclista Trofeu Vila de Juneda, que enguany arribava a la seva edició número 53, amb un total de 46 corredors inscrits. Com sempre, en aquesta cursa que té un recorregut de 60 quilòmetres pels carrers del poble, les primes als corredors han posat més emoció a la competició i enguany s'ha arribat a recaptar per les primes un total de 1272,82 euros. El guanyador absolut de la cursa, de format 'Critèrium' (en què hi podien participar les categories Màster 30 i 40, Elit i Sub-23), ha estat Oriol Escolano, de l'equip Corvi-Camping el Molino. El recorregut és exigent pels ciclistes perquè en una part el carrer és empedrat.

Als arxius adjunts d'aquesta notícia podeu consultar les classificacions completes.

Altres activitats

El darrer dia de la festa gran de Juneda, l'orquestra La Selvatana ha estat l'encarregada del concert i dels balls de tarda i nit.  A les 7 de la tarda pares i fills han gaudit de l'espectacle d'animació infantil amb la cia. Ai l'As, que els han fet participar de la seva música en directe. A més, els Rojos de Junda han ofert a les 9 del vespre la tercera edició del seu correfoc infantil, per iniciar a la quitxalla en el foc.

El Jovent Junedenc s'ha acomiadat de la Festa Major amb el seu tradicional sopar al Poliesportiu, per tot seguit dirigir-se a la Pista per ballar amb la Macro discomòbil, amb els DJ'Dudins, Enric Font i Martin's Deejay.

El guanyador just abans d'entrar a la línia de meta.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa