Notícies

  Divendres, 5 de juliol de 2013

Aquest cap de setmana tindrà lloc la VII Trobada de dones de les Garrigues i l'Aplec de la Sardana de Juneda

Són dos dels moltíssims actes que es fan aquest cap de setmana a diversos pobles garriguencs

El dissabte, 6 de juliol, té lloc al Vilosell la setena edició de la Trobada de dones de les Garrigues, enguany amb el lema "500 anys d'història". La trobada està organitzada per la Federació de Dones de les Garrigues conjuntament amb l'Associació de Dones Les Llobes del Vilosell, i amb el suport de l'Ajuntament del Vilosell, el Consell Comarcal de les Garrigues i l'Institut Català de les Dones.

Com en les anteriors edicions, aquest punt de trobada, que es configura com un espai de reflexió, de relació i intercanvi entre les garriguenques, compta amb un programa d'activitats que s'allarga durant tot el dia i que inclou dinar. Enguany, la trobada comença a les deu del matí amb el següent programa: 10.00h Acollida i esmorzar; 10.45h Inauguració de la trobada; 11.00 h Obra de teatre "De Joana a Gemma: 500 anys d'història", interpretat pel grup de teatre 'Rellotge de sorra garriguenc'; 12.30 h Actuació dels Gegants i els Grallers "Gats de nit"i visita cultural guiada al celler Tomàs Cusiné; 14.30h Dinar; 16.00h Escala en hi-fi.

Les passades edicions es van dur a terme a les Borges, Juneda, Vinaixa, la Floresta, la Granadella i l'Espluga Calba, per aquest ordre i sent la primera l'any 2007, amb una assistència mitjana de 300 dones a cadascuna de les edicions.

Aplec sardanista de Juneda

Un altre dels actes destacats d'aquest cap de setmana als nostres pobles és la celebració del XXXIII Aplec de la Sardana Vila de Juneda. L'aplec dóna el relleu als celebrats l'any passat a Andorra i Agramunt (juntament amb Rosselló del Segrià). A partir de les 19:30 hores, a la Pista del Parc Alegria, la Bellpuig Cobla i la Jovenívola d'Agramunt amenitzaran la jornada, que s'acabarà amb un sopar popular.

La trobada del 2010, a la Floresta (foto: fulleda.blogspot.com)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa