Notícies

  Dilluns, 19 de setembre de 2016

El DKV Borges Vall fitxa a dos nous jugadors per afrontar la baixa de He Xiang

Les noves incorporacions són el francès Damien Provost i el català Daniel Torres, que completen la plantilla amb Oriol Monzó i Marc Duran

El DKV Borges Vall ha fitxat a dos nous jugadors per afrontar la baixa de He Xiang, que el passat 9 de setembre va comunicar a l'equip que s'havia lesionat el genoll i necessitava passar per quiròfan, per tant, no podria competir durant la nova temporada amb l'equip borgenc. 

Des de la seva baixa, el club ha buscat substitut, i després de valorar diverses opcions, han decidit fitxar a dos jugadors, el català Daniel Torres i el francès Damien Provost, que completen la plantilla amb Oriol Monzó i Marc Duran.

Damien Provost és un jugador francès de 32 anys, esquerrà i ofensiu, que disputa a la lliga francesa PRO B amb el Nantes, la qual alternarà amb la competició espanyola de superdivisió. De la seva carrera professional destaca ser campió de França júnior i set vegades campió de França per equips.

El català Daniel Torres, de 38 anys, és dretà i ofensiu amb una llarga trajectòria dins el tennis de taula a escala nacional i internacional. Actualment, és el seleccionador nacional espanyol femení, i també realitza funcions d'entrenador a la Federació Catalana de Tennis Taula.

Si voleu consultar el currículum complet d'ambdós jugadors, cliqueu a l'enllaç.

Damien Provost és un jugador francès de 32 anys que ha estat fitxat pel DKV Borges Vall per afrontar la baixa de He Xiang (foto: DKV Borges Vall).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa