Notícies

  Dimarts, 20 de setembre de 2016

Aquest diumenge, les Borges organitza una gran paella popular per l'Alzheimer

La festa solidària arriba a la 7a edició coincidint amb el 30è aniversari de la Residència Les Garrigues

Aquest diumenge, 25 de setembre, el centre l'Onada Serveis a les Persones Les Garrigues de les Borges ha organitzat una gran paella popular per l'Alzheimer, coincidint amb el 30è aniversari de la residència, a la Plaça Europa.

La regidora de Benestar Social, Esther Vallés, ha volgut animar a la ciutadania a participar d'aquest acte benèfic, que ja és una tradició del municipi. També ha recordat que "els tiquets per participar-hi tenen un preu solidari de 8 euros, i els diners recaptats aniran destinats a la investigació i formació sobre la malaltia". Aquests, es poden adquirir, fins al 23 de setembre, a la residència i a l'Ajuntament de les Borges.

Les activitats començaran a les 11.30 hores amb els inflables solidaris a la Plaça Europa. A les 13 hores, està previst que comenci la cercavila amb la banda de cornetes i tambors, i la tradicional caminada popular per l'alzheimer. A les 14 hores començarà el dinar de germanor, amb un piscolabis, paella, pa, beure i postres. A les 16 hores, tindrà lloc el parlament de les diferents autoritats, i a les 16.30 hores s'iniciarà l'espectacle -sorpresa- d'aniversari i s'homenatjarà als treballadors. Per cloure la festivitat, a les 17 hores hi haurà música i ball.

La festa ha estat organitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges, el Consell Comarcal de les Garrigues, l'Onada Serveis a les Persones i l'empresa Vall. Durant tota la jornada hi haurà servei de bar, taules i cadires.

Gran paella popular per l’Alzheimer a les Borges en l'edició anterior, al 2015 (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa