Notícies

  Dimarts, 9 de juliol de 2013

L'incendi de les Borges ha cremat una hectàrea de llenya i restes vegetals

Els bombers han treballat a la zona fins a les 4:30 hores de la matinada d'avui

Tal com us informàvem des de Ràdio les Borges al mateix moment del succés, la nit del passat dilluns, 8 de juliol, es va declarar un incendi de restes vegetals a les Borges Blanques, concretament a la zona de darrere dels dipòsits municipals. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'incendi, que s'ha declarat per causes desconegudes i del qual han rebut l'avís a les 23:56 hores del 8 de juliol, ha cremat una hectàrea de restes vegetals i llenya.

El foc van cremar força a prop de diverses cases i això va fer que fins al lloc dels fets s'hi desplacessin sis dotacions de bombers, una ambulància, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de les Borges. Afortunadament no es van haver de lamentar danys a les persones ni afectacions importants als immobles de la zona, més enllà d'algun circuit telefònic o elèctric.

Els bombers van apagar el foc a l'hora esmentada però encara fumejava de manera controlada quan van abandonar el lloc. Nombrosos veïns del municipi també es van atansar al lloc de l'incendi, encuriosits per la columna de fum que va provocar, visible des de diversos punts de les Borges i també des de pobles del voltant.

L'incendi ha cremat restes vegetals i llenya (foto: Ràdio les Borges)
Els bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets (foto: Ràdio les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa