Notícies

  Dimarts, 25 d'octubre de 2016

L'Ajuntament de les Borges Blanques incorpora un nou interventor

Es tracta de Marc Fernàndez Mesalles, que va començar a treballar ahir, després de superar les proves corresponents, segons informa el mateix consistori

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha incorporat un nou interventor a la plantilla habitual, després d'haver realitzat un concurs d'oposició lliure, que ja ha estat presentat a tot el personal de la seu consistorial. El nou interventor, Marc Fernàndez Mesalles, es va incorporar ahir dilluns per ocupar la seva plaça recentment obtinguda, després d'haver superat el concurs oposició al que, segons informa el mateix Ajuntament, s'havien presentat 3 candidats.

Els aspirants havien de complir una sèrie de requisits exigits, com estar en possessió de la titulació exigida per a l'Escala d'Intervenció, categoria d'entrada, que és la que correspon a l'Ajuntament de les Borges Blanques per tenir una població superior a 5000 habitants.  

Segons el mateix consistori, el procés selectiu ha constat d'un examen teòric i un pràctic, seguits d'una segona fase de concurs de valoració de mèrits. Entre les principals funcions de l'interventor destaca el control i fiscalització interna de la gestió econòmica, financera i pressupostària municipal.

L'alcalde i el regidor d'Urbanisme amb el nou interventor (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa