Notícies

  Dimecres, 10 de juliol de 2013

La Granadella ensenya com es tasta l'oli d'oliva

En un curs gratuït que consta de 3 sessions. Hi poden participar 15 persones com a màxim.

El Departament d'Agricultura en col·laboració de l'Ajuntament de la Granadella han organitzat el curs "Vols conèixer com es tasta l'oli de les Garrigues?". La finalitat del seminari és que els participants adquireixin els coneixements i la pràctica per tal de poder interpretar les característiques organolèptiques i sensorials de l'oli d'oliva de les Garrigues.

El curs va dirigit a les persones interessades en la cultura de l'oli, tant si en són productors com si pertanyen al sector de la comercialització o turístic i que valoren l'excel·lència d'aquest producte tan lligat a les Garrigues. La realització del curs anirà a càrrec de Pilar Pardell, membre del Panell de Tast d'Olis de Catalunya.

El curs consta de 3 sessions de 2 hores cada una i es realitzarà els dissabtes 27 de juliol, 3 i 10 d'agost, de 11 a 13 hores. El lloc de realització és l'Aula Formativa del Centre Cívic de la Granadella. El curs és gratuït i les places són limitades a 15 persones. Les inscripcions s'han de realitzar al tel. 973-133017 o al correu electrònic: administracio(ELIMINAR)@granadella.ddl.net.

L'execució d'aquestes actuacions s'emmarca dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes. L'Ajuntament de la Granadella ha acordat destinar-hi part dels ingressos procedents de les centrals eòliques al seu municipi amb la finalitat el crear activitat econòmica i ocupació per frenar l'envelliment de la població i l'emigració de la població jove de les Garrigues.

El curs ensenyarà a interpretar les característiques dels diferents olis d'oliva de la comarca (foto: elsoleras.cat)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa