Notícies

  Dimecres, 10 de juliol de 2013

Els cursets de natació i submarinisme, les activitats estrella d'aquest estiu a les piscines

El curs de natació per adults ja compta amb 35 inscrits, i el d'infants amb 40

La piscina de les Borges Blanques ha encetat aquest mes de juliol una nova temporada d'activitats lúdiques i formatives, una proposta que ha aconseguit atraure grans i petits a les instal·lacions municipals.

L'oferta inclou cursets de natació per adults i infants, waterpolo, sessions d'aquagym i batejos de submarinisme, a més de l'opció del bany lliure.

La natació per adults, amb 35 inscrits, és l'activitat més sol·licitada. Els cursets, que es combinen amb la pràctica del waterpolo, tenen lloc diàriament fins al 2 d'agost i estan encarats a millorar la tècnica dels diferents estils.

Una altra de les activitats que ha despertat expectació és el submarinisme, que té lloc cada divendres al vespre durant els mesos de juliol i agost i que aplega una desena de participants per sessió sota la vigilància d'un instructor.

Pel que fa als infants, tenen la seva estona reservada d'onze del matí a una del migdia. Una quarantena de nens i nenes, separats en dos grups de diferent nivell, participen en els cursets de natació impartits per dos monitors.

La piscina també inclou activitats aquàtiques per als nadons, una iniciativa que es duu a terme amb la presència dels seus pares i mares i que permet desenvolupar l'aspecte psicomotriu de l'infant i afavorir la comunicació amb els pares a nivell afectiu.

La regidora d'Educació i Joventut, Maria Fusté, remarca la importància d'aquestes iniciatives "ja que les piscines són el punt de trobada de joves i grans durant l'estiu, un lloc que durant dos mesos passa a ser el centre neuràlgic de les Borges".

La regidora també destaca la part educativa "d'uns cursets i activitats que ajuden a millorar la convivència, el treball en equip i el creixement personal a través dels valors de l'esport i la disciplina".

Campanya de l'Oficina Jove

D'altra banda, l'Oficina Jove visitarà la piscina de les Borges el proper 28 d'agost, dins de la campanya "Apropa't a l'estiu", per tal d'acostar-se als joves a través d'un punt informatiu i de tallers i dinàmiques que es duran a terme a les mateixes instal·lacions.

Els infants del curset de natació (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa