Notícies

  Dimarts, 6 de desembre de 2016

Les Borges Blanques recupera la representació d'Els pastorets a càrrec d'actors locals

L'obra es podrà tornar a veure a la capital de les Garrigues el dia de Sant Esteve, a les 19 hores, al pavelló Francesc Macià

Aquest Nadal, les Borges Blanques tornarà a comptar amb la representació de la tradicional obra teatral 'Els Pastorets' de Josep Maria Folch i Torres. Després que la darrera representació a la capital garriguenca a càrrec d'actors locals es fes l'any 1993, enguany s'ha volgut recuperar (l'obra, però, es va poder veure a les Borges el 2012 a càrrec de la companyia Amics dels Pastorets de Montblanc).

Segons ha informat Alin Botu, director del grup que portarà de nou l'obra a l'escenari a les Borges, "la representació anirà a càrrec de diversos veïns i veïnes, entre els quals també canalla, de les Borges, i amb la participació de membres del grup Nissaga". La iniciativa, impulsada per la regidoria de Benestar Social, Família i Salut de l'Ajuntament de les Borges, "s'ha volgut tirar endavant perquè era una activitat ja tradicional a les Borges i que aplegava molta gent en les dates nadalenques", segons ha explicat Botu. A més, enguany es commemora el centenari de la primera representació d'Els patorets, fet que, segons l'Ajuntament de les Borges, "ha estat un motiu més per tornar-la a representar a les Borges amb actors d'aquí".

Els actors i membres del grup que escenificarà la coneguda obra teatral estan assajant i treballant des de ja fa dies perquè els surti perfecta. La representació serà el proper 26 de desembre, dia de Sant Esteve, a les 19 hores, al pavelló Francesc Macià de les Borges. De fet, avui mateix, ja l'estaven assajant en aquest mateix pavelló.

Un assaig a l'escenari d'Els Pastorets, que enguany tornen a les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa