Notícies

  Dilluns, 20 de març de 2017

Ahir van tenir lloc dos episodis d'aldarulls a les Borges Blanques

Els fets, ocorreguts cap a les 12 i les 16 hores, aproximadament, van requerir presència policial i dels serveis sanitaris i hi va haver algun ferit per contusions

Els Mossos d'Esquadra van haver de fer dos serveis per aldarulls ahir diumenge a les Borges Blanques. El primer va tenir lloc cap a les 12.00 del migdia, entre el Raval del Carme i la cantonada del carrer Comerç. Sembla que hi podria haver hagut alguna baralla, segons els agents policials, i alguns veïns que passaven pel lloc indiquen que van sentir crits i van veure un vehicle fugir corrent, fet que va cridar la seva atenció.

Quan la policia catalana va arribar al lloc, els presumptes implicats en la baralla ja havien marxat. Els serveis sanitaris també hi van acudir i van traslladar una persona a l'hospital Arnau de Vilanova, de Lleida. Segons les primeres informacions facilitades pels Mossos d'Esquadra, però, aquesta persona només hauria patit contusions per cops, sense que els serveis mèdics els hagin alertat de cap ferida de consideració.

També a la tarda, aproximadament cap a les 16 hores, la policia catalana va haver d'activar-se de nou per un succés similar, ja que els aldarulls es van tornar a reproduir, probablement causats per les mateixes persones. Els Mossos d'Esquadra, tot i que segueixen el cas i tenen sospites de qui poden ser els implicats, i que també estan treballant amb els possibles motius d'aquestes baralles, com compra-venda il·legal o delictes contra la salut pública, de moment no han rebut cap denúncia dels fets.

Una de les baralles es va produir entre el carrer Comerç i el raval del Carme.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa