Notícies

  Dilluns, 20 de març de 2017

Les Borges inicia una campanya per celebrar la Setmana del Comerç per promocionar les botigues locals

Fins al proper dissabte, 25 de març, totes les persones que comprin en establiments adherits a l'Agrupació de Comerciants podran guanyar una escapada rural

Des d'avui dilluns, 20 de març, i fins al dissabte 25, les Borges celebra la Setmana del Comerç sota la campanya 'Gaudeix de la primavera a les Borges Blanques' per promocionar el comerç local. Durant la iniciativa, se sortejarà una escapada rural entre les persones que comprin als establiments adherits a l'Agrupació de Comerciants.

Segons ha declarat la presidenta de l'Agrupació, Montserrat Pijuan, "per cada compra s'entrega una butlleta que s'ha de dipositar dins de l'urna col·locada a l'entrada del consistori borgenc. El dissabte, a les 13.30 hores, a la plaça Porxada, es durà a terme el sorteig entre totes les butlletes". Pijuan també ha informat que "aquesta és una campanya que s'està duent a terme simultàniament a diferents poblacions de Catalunya impulsada i coordinada per la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya".

Paral·lelament, l'agrupació també ha organitzat al matí de dissabte, a la mateixa plaça, una activitat pels més petits de casa titulada 'Dibuixem la primavera' i que consistirà a pintar el terra de la plaça amb guixos els colors de la primavera. Per poder participar en aquesta jornada és necessari realitzar una inscripció prèvia al web comerciantsborges.cat, als comerços adherits, a l'adreça de correu electrònic silviamansilla(ELIMINAR)@lesborgesblanques.cat o bé trucant al telèfon 973 15 28 05 fins al dia 22 de març. Els infants que participin podran gaudir d'un esmorzar amb coca i xocolata.

Paral·lelament, amb les compres els comerços adherits també reparteixen una bossa reutilitzable per tal d'incentivar el reciclatge i contribuir amb el medi ambient.

Un participant de la campanya Gaudeix de la Primavera a les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa