Notícies

  Dilluns, 20 de març de 2017

Les patinadores del CH Juneda aconsegueixen pujar al pòdium al Trofeu Ciutat de Lleida

D'altra banda, per commemorar demà el Dia Mundial de la Poesia a Juneda, es llegirà un poema en diferents llengües i l'associació Talma farà un mural


Aquest cap de setmana, 18 i 19 de març, s'ha celebrat al Pavelló Municipal de la Bordeta el XXVI Trofeu Ciutat de Lleida de Patinatge Artístic, on hi han participat les patinadores del C.H. Juneda que han aconseguit molts bons resultats.

Berta Ortiz va aconseguir la primera posició en categoria Aleví, i en la categoria cadet, Aran Sanchiz va quedar tercera i l'Helena Quer la 12a. També hi va participar l'Ester Capdevila, que va aconseguir la novena posició en Categoria Juvenil.

D'altra banda, demà dimarts, 21 de març, per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, Juneda acull una lectura del poema d'Antònia Vicens en diferents llengües. Durant la lectura, l'associació Talma també preparà en un mural els conceptes principals de la commemoració en diferents llengües. L'acte es farà a la Biblioteca Municipal Joan Duch de Juneda a les 16.30 hores.

Les patinadores del CH Juneda premiades (foto: Aj. Juneda).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa