Notícies

  Dimecres, 29 de març de 2017

Aquest cap de setmana arriba l'Abril Cultural a les Borges amb diverses activitats com concursos, tallers, xerrades i activitats esportives

D'altra banda, el proper dissabte, 8 d'abril, les Borges celebra el 1r Festival de Novel·la Negra

Aquest cap de setmana arriba a les Borges la iniciativa Abril Cultural, on es faran un seguit d'activitats obertes a tothom. Per dissabte, 1 d'abril, s'ha preparat un taller de consciència i moviment, impartit per Mireia Serra i que té per objectiu treballar la respiració, la consciència del jo, el moviment, i el control mental, entre altres. Per tots aquells que vulguin participar és imprescindible portar roba còmoda, mitjons i tovallola. La jornada se celebrarà a les 10 hores al Centre Cívic i té una durada prevista de dues hores.

El mateix dissabte, a les 22.30 hores, actuarà al Pavelló de l'Oli el reconegut grup de folklore de les terres de l'Ebre 'Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries' amb l'obra 'No tinc diners!'. El preu de l'entrada anticipada, que es pot aconseguir fins al dia 31 al consistori borgenc, és de 8 euros i el preu de taquilla serà 10 euros.

El diumenge, 2 d'abril, a les 11 hores, es durà a terme un acte de record en memòria de les víctimes dels bombardejos de la Guerra Civil Espanyola. Es farà al cementiri de les Borges i ha estat organitzat per la Comissió Ciutadana per la memòria.

El cicle 'Abril Cultural' preveu moltes altres activitats destacades durant tot el mes, entre les quals s'inclouen concursos, tallers, xerrades i activitats esportives.

1r Festival de Novel·la Negra

D'altra banda, el dissabte 8 d'abril, les Borges celebra el 1r Festival de Novel·la Negra, una jornada on hi haurà cercavila amb gegants i grallers 'criminals', demostració de la patrulla canina dels Mossos d'Esquadra, diferents taules de presentacions de llibres, signatures d'autors assistents al festival i un taller per aprendre a escriure una novel·la a diverses mans impartit per l'Escola d'escriptura de Lleida.

Durant aquesta diada també hi haurà venda de llibres a la mateixa biblioteca a càrrec de la Llibreria Quaderns.

Presentació del 1r Festival de Novel·la Negra les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa