Notícies

  Divendres, 7 d'abril de 2017

Aquest dissabte arriba el primer Festival de Novel·la Negra a les Borges

Durant la jornada, que començarà a les 10 hores, es faran vuit presentacions de llibres, un taller d’escriptura i activitats infantils, entre altres per a tots els públics

Tal com vam informar des de la nostra emissora, demà dissabte, 8 d'abril, arriba a les Borges la primera edició del Festival de Novel·la Negra, on es faran diversos actes com vuit presentacions de llibres, un taller d'escriptura i diverses activitats infantils, entre altres.

La jornada s'iniciarà a les 10 hores amb una cercavila especial, on els assistents poden anar disfressats i que comptarà amb la presència de gegants i grallers 'criminals'. Seguidament, a les 12 hores, està prevista la presentació de la col·lecció de llibres infantils 'Sóc un animal'. Més tard, a les 13 hores, es durà a terme una taula de presentacions amb els escriptors Salvador Balcells, Sílvia Mayans, Rafael Vallbona i Emili Bayo. Les taules de presentacions seguiran a la tarda, a les 16.30 hores, a càrrec d'Esperança Camps, Pere Cervantes, Xavier Álvarez i Ignasi Oliveres.

Durant la tarda, a les 17.30 hores, l'Escola d'Escriptura de Lleida impartirà una sessió titulada 'Com escriure, del relat a la novel·la a diverses mans', i a les 18.30 es presentarà 'La novel·la criminal, calidoscopi de la societat'. Finalment, a les 19.30 hores, els autors d''Assassins de Ponent' presentaran el llibre i també diferents publicacions de cada autor.

Els actes es duran a terme a la Biblioteca borgenca Marquès d'Olivart, on els autors firmaran llibres. A més a més, a la mateixa biblioteca hi haurà venda de llibres a càrrec de la Llibreria Quaderns.

Presentació del certamen Les Borges Negres (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa