Notícies

  Dijous, 20 d'abril de 2017

Demà comencen les activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi a les Borges, que s'allargaran fins diumenge

Diumenge es farà una cantada de Caramelles amb ''Els Cantaires' de Juneda que recorreran diferents carrers del municipi

Com cada any, les Borges celebra la Diada de Sant Jordi amb tres dies plens d'activitats per a tots els públics. Els actes començaran demà divendres, 21 d'abril, on es farà la tradicional visita als avis de la residència les Garrigues i hi haurà entrega de roses i poemes amb l'alcalde borgenc, Enric Mir, acompanyat d'altres autoritats.

Tal com vam explicar ahir des de Ràdio les Borges, la Revetlla de Sant Jordi, dins la iniciativa Abril Cultural, es durà a terme davant de la Biblioteca, a les 19 hores, on els assistents gaudiran de l'actuació de la banda de l'Escola de Música de les Garrigues sota la direcció de Núria Bresolí. Durant l'acte, el grup de lectura de la mateixa biblioteca llegirà fragments de poemes de Bob Dylan. Seguidament, s'oferirà un berenar i Alfred Casals serà l'encarregat de posar música i també hi haurà una degustació de vins de la comarca.

El dissabte, 22 d'abril, es farà una jornada de portes obertes per visitar el campanar de les Borges. Seguidament, a partir de les 12.30 hores del migdia, l'Oficina Jove de Les Garrigues ha organitzat un tast de vermut que tindrà lloc a La Capella. El mateix dissabte, de les 17 a les 18 hores, el cor 'Eurídice' impartirà al CEI un taller dirigit a nens i nenes des de P5 fins a 3r de primària per cantar i moure el cos. En acabar, a les 19 hores, el mateix cor durà a terme una actuació musical on els assistents podran demostrar allò que han après.

El diumenge, de les 10 a les 14 hores, hi haurà Cantada de Caramelles amb 'Els Cantaires' de Juneda que recorreran diferents carrers de la ciutat i acabaran a la Plaça Porxada. De les 11 a les 13 hores, a la mateixa plaça, hi haurà un taller de Donzelles i Cavallers dirigit als més petits i l'Associació contra el càncer vendrà roses de paper. Seguidament, a les 18 hores, es farà l'espectacle infantil 'Dragon ST' i un berenar per als més petits. Finalment, el ball dels diumenges serà el ball de Sant Jordi, on hi haurà una taula amb llibres i roses i els encarregats d'amenitzar la festa al Pavelló de l'Oli seran l'orquestra Panamà.

Activitats de Sant Jordi que es van fer l'any passat a La Plaça (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa