Notícies

  Dimarts, 16 de maig de 2017

El FC Borges ha preparat diversos actes per commemorar el seu centenari

El proper divendres es durà a terme el primer acte, un col·loqui amb sis jugadors històrics de les Borges Blanques

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació dels actes que s'organitzaran fins el 31 de desembre d'aquest any per commemorar el centenari del Futbol Club Borges.

A l'acte, hi han assistit el diputat provincial i alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, el també diputat Paco Cerdà, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de les Borges Blanques, Francesc Mir, el president del club, Àngel Rodríguez, i el capità del primer equip, Arnau Setó.

Enric Mir ha afirmat que el centenari del club és "un aniversari importantíssim per a la capital de les Garrigues i especialment per als aficionats al futbol i a l'esport". Per aquest motiu, ha explicat, "des del consistori s'han posat els recursos i les instal·lacions municipals necessàries per aquesta commemoració".

Tal i com ha explicat el president del FC Borges, Àngel Rodríguez, el club es va fundar l'any 1917. Actualment juga al grup cinquè de la Segona Catalana i persegueix com a repte esportiu d'aquest any el possible ascens a Primera Catalana en el partit del proper diumenge:


| Descarrega'l com a: | MP3

El regidor d'Esports de les Borges Blanques, Francesc Mir, ha desgranat tots els actes que han preparat en una comissió de seguiment, que porta treballar durant mesos els actes commemoratius del centenari.

Els actes pervistos per commemorar el centenari

El primer acte que es durà a terme tindrà lloc divendres que ve, 19 de maig, al pavelló poliesportiu, amb un col·loqui entre sis futbolistes històrics del club titulat 'Som història, tenim història, parlem d'història', organitzat per Les Borges TV. Segons ha explicat Francesc Mir, hi prendran part Alfonso Rubió, Ramon Arrufat, Emili Cambrodí, Arnau Setó, Alexandre Farran i Miquel Torrelles:


| Descarrega'l com a: | MP3

Després s'ha organitzat una exposició de fotografies a la Casa de la Cultura, que es podrà veure del 15 d'agost al 15 de setembre.

Gràcies a la col·laboració del diputat Paco Cerdà, s'ha organitzat un partit de futbol amistós el mes d'agost amb el Lleida Esportiu, en què, de moment, ja han confirmat l'assistència 140 jugadors d'arreu de Catalunya que han vestit en alguna època la samarreta del Borges. 

Per acabar, el mes de novembre sortirà publicat el llibre que explica les històries viscudes, les tristeses i les sensacions del Futbol Club Borges durant tots aquests anys d'història, escrit per l'historiador Marc Macià i per Pau Parra.

La presentació del centenari del FC Borges a la Diputació de Lleida (foto: DDL).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa