Notícies

  Divendres, 19 de maig de 2017

El Departament d'Agricultura abona més d'un milió d'euros en ajuts a la producció integrada per a 481 beneficiaris a la comarca

L’objectiu d’aquesta línia és reduir la contaminació d’aigües i sols, fomentar la biodiversitat, i millorar l’eficiència dels recursos naturals

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha fet efectiu el pagament dels imports corresponents a la campanya 2016 de l'ajut de producció integrada. L'import total d'aquest pagament és de 4.770.998,46 euros, que correspon a 2.056 beneficiaris de 26 comarques, i té un impacte sobre 37.202,26 hectàrees de conreu. Pel que fa a les Garrigues, l'import destinat ha estat d'1.124.712,47 euros repartits entre 481 beneficiaris, essent la segona comarca que ha percebut, en total, més diners, només superada pel Segrià.

L'objectiu d'aquesta línia és reduir la contaminació d'aigües i sols, fomentar la biodiversitat, i millorar l'eficiència dels recursos naturals, donant suport a l'adopció de metodologies de producció vegetal que utilitzin al màxim els recursos i mecanismes de producció naturals per tal d'assegurar, a llarg termini, una agricultura sostenible i la protecció dels recursos naturals.

Aquests ajuts, amb compromisos a cinc anys vista, s'emmarquen dins del PDR.cat2020, amb el cofinançament del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

A les Garrigues s'han beneficiat dels ajuts 481 expedients (foto: oli Les Cabanes).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa