Notícies

  Dilluns, 29 de maig de 2017

Els sis cellers de les Garrigues, protagonistes de la jornada Vi6 a les Borges

La iniciativa, impulsada per La Bodega de les Borges, es farà aquest dissabte a la Capella

Aquest dissabte, 3 de juny, torna el Vi6 a les Borges, el punt de trobada de tots cellers i vins de les Garrigues amb Denominació d'Origen (DO) Costers del Segre. Durant el certamen, que es farà a la Capella de les Borges i està organitzat per La Bodega, es podran degustar tots els vins que s'elaboren a la comarca, una manera de donar a conèixer aquest producte de la zona amb els propis elaboradors.

Durant aquesta edició, seguint amb la idea de proximitat, també hi haurà restauradors de la comarca que elaboraran tapes, ampliant l'oferta per als assistents. A més, l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) impartirà una sessió de les diferents varietats de raïm més comunes a la comarca i explicarà les seves particularitats. Per poder assistir a aquesta sessió caldrà inscriure's prèviament, ja que les places són limitades (al telèfon 973140395 o al correu electrònic labodega@labodegaborges.cat). Durant el mateix dia es podran adquirir la resta de tiquets per degustar els vins i els productes, i tots aquells que ho facin abans del 2 de juny en tindran un més de regal.

Per amenitzar la jornada, actuaran diversos dj's locals i també hi haurà titelles per als infants, a càrrec de l'AMPA de la llar d'Infants Joan XXIII de les Borges. A més, els assistents rebran un llibret amb informació de l'acte i adreces d'establiments de la comarca.

La sessió de tast d'un vi del celler Matallonga, a La Bodega de les Borges (foto: La Bodega).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa