Notícies

  Divendres, 16 de juny de 2017

Aquest diumenge, primera Ballada de Sardanes de l'estiu a les Borges

La trobada, a les 20 hores, es farà a la Placeta de Terrall amb la cobla 'Vents de Riella'

Aquest diumenge, 18 de juny, la placeta del Terrall de les Borges acollirà la primera de les tres ballades de sardanes que es duran a terme durant l'estiu, coincidint amb el Dia Mundial de la Sardana. L'acte, organitzat per l'Agrupació Sardanista de les Borges, s'iniciarà a les 20 hores i comptarà amb la presència de la cobla 'Vents de Riella'.

Paral·lelament, el mateix diumenge, es farà la 13a Trobada de Motards a les Borges, organitzada per l'Associació de Motards Fot-li Gas-too de les Borges amb la col·laboració de l'Ajuntament, que preveu la participació d'entre 700 i 1000 motos, segons ha informat l'Ajuntament de les Borges.

D'altra banda, aquesta tarda, a les 19.30 hores, es presenta a les Borges el Banc d'ADN, una iniciativa per identificar els desapareguts de la Guerra Civil, en un acte organitzat per la Comissió Ciutadana per la Memòria, tal com vam informar a Ràdio les Borges. La sessió, que anirà a càrrec de Roger Heredia, impulsor del projecte, també inclourà la projecció del documental 'Camí d'un protocol'. La presentació es farà a les 19.30 hores, a la sala 25400 de l'Espai Macià.

1a Ballada de Sardanes a la Fresca de l'estiu 2016 a les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa