Notícies

  Dilluns, 19 de juny de 2017

150 puntaires d'arreu de Catalunya participen a la 7a Trobada de puntaires de Juneda

A més, aquest cap de setmana, el municipi ha acollit la festa de fi de curs de l'escola Manuel Ortiz i el 25è aniversari de l'Associació de dones Junieta

Amb 150 puntaires de 32 poblacions diferents de tot Catalunya, ha tingut lloc aquest diumenge al matí, a Juneda, la 7a Trobada de puntaires.

La trobada s'ha allargat fins al migdia a la Pista del Parc Alegria, amb diversos sortejos entre els assistents de productes facilitats pels comerços de la població i s'ha repartit xocolata desfeta per a tothom. També hi havia diverses parades amb productes relacionats amb l'activitat.

25è aniversari de l'Associació de dones Junieta

L'Associació de dones Junieta, de Juneda, ha celebrat el seu 25è aniversari amb un sopar aquest dissabte, 17 de juny, a la Pista del Parc Alegria, al que han assistit 150 persones entre sòcies i convidats.

Al sopar hi han assistit també les presidentes que ha tingut l'associació des del 1992 fins ara, i les membres de la junta els han fet el lliurament d'un regal. S'han sortejat diversos viatges entre les sòcies i, per finalitzar, els assistents han ballat al ritme d'un duet musical fins a la matinada.

Fi de curs de l'escola Manuel Ortiz

L'AMPA de l'escola Manuel Ortiz de Juneda ha celebrat aquest divendres, 16 de juny, a la tarda, a la Pista del Parc Alegria, el fi de curs dels alumnes.

La festa ha estat amenitzada per un grup d'animació i ha estat especialment emotiva pels alumnes que acaben Infantil i Primària. Als alumnes de P5 se'ls ha fet lliurament d'un quadern de dibuixos de Juneda i als alumnes de 6è d'un llibre personalitzat amb el nom de tots els nens del curs. Al finalitzar l'acte s'han repartit entrepans de xulla, cuinada per un dels pares.

La 7a Trobada de puntaires de Juneda (foto: AJ).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa