Notícies

  Divendres, 7 de juliol de 2017

Demà, Borges Crema!

L'Ateneu Popular Garriguenc organitza de nou aquest concert, després d'haver-lo recuperat el 2015, amb els grups One-Stone Tower, Vis Ilerda, Sekera No!! i El Pollo Rico

L'Ateneu Popular Garriguenc, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges, ha preparat, per al dissabte, 8 de juliol, una nova edició del popular concert Borges Crema, que arribarà ja a la seva catorzena edició, després que la junta actual de l'entitat hagués recuperat la iniciativa el 2015 -no se celebrava des de l'any 2008-.

El festival es farà, com l'any passat, als jardins del Terrall de les Borges, a partir de les 23.30 hores, i comptarà amb l'actuació dels conjunts One-Stone Tower, Vis Ilerda, Sekera No!! i El Pollo Rico. L'entrada al concert és gratuïta i les begudes tindran preus populars.

Una de les activitats d'oci més populars de l'Ateneu

El Borges Crema ha esdevingut al llarg dels anys un dels actes d'oci més populars de l'entitat, que es va començar fer per primera vegada l'any 1995. El concert, que sempre s'ha dut a terme a les Borges, va començar celebrant-se a les piscines municipals, passant per la Font Vella i tornant, el 2007 i 2008, al recinte on hi havia les piscines petita i mitjana.

El 2015, la junta actual de l'entitat, presidida pel borgenc Enric Cañero, va recuperar aquest peculiar festival, després de set anys sense celebrar-se, com van fer també amb l'Oli Rock.

El Borges Crema es farà al Terrall de les Borges (foto: APG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa