Notícies

  Divendres, 14 de juliol de 2017

Cinema a la fresca i ballada de sardanes, aquest cap de setmana a les Borges

Dissabte a la nit es projectaran dues pel·lícules a la plaça de la Independència i diumenge, a les 20 hores, es farà la ballada de sardanes amb la cobla Vents de Riella

Les Borges Blanques acollirà demà dissabte, 15 de juliol, una sessió doble de cinema a la fresca amb una pel·lícula adreçada als més joves i una altra per al públic adult. D'altra banda, diumenge tindrà lloc a la placeta del Terrall una sessió de sardanes a la fresca.

Demà, les 22.00 hores, es passarà el film adreçat als més joves, 'Batman: la lego pel·lícula', una comèdia d'animació plena d'aventures centrada en el personatge de Batman que haurà de treballar amb els seus aliats per intentar salvar la ciutat de Gotham. A les 00.00 hores es projectarà la pel·lícula 'Animals fantàstics i on trobar-los', recomanada per majors de 13 anys.

Les dues sessions tindran lloc a la plaça de la Independència de les Borges, al costat del Pavelló de l'oli.

D'altra banda, el diumenge se celebrarà la segona ballada de sardanes d'aquest estiu a càrrec de la Cobla Vents de Riella, d'Agramunt. La jornada, organitzada pel l'Agrupació Sardanista de les Borges, s'iniciarà a les 20.00 hores.   

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut "animar un any més els borgencs i les borgenques a sortir al carrer i gaudir així d'aquestes dues projeccions i també de la segona ballada de sardanes a la fresca".

Una ballada de sardanes de l'any passat a les Borges (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa