Notícies

  Divendres, 11 d'agost de 2017

El Superenduro Vila de Juneda arriba a la 3a edició

Es disputarà el proper dissabte, 12 d'agost, de les 18 fins a les 00 hores, al costat del poliesportiu

Juneda acollirà el proper dissabte, 12 d'agost, de les 18 fins a les 00 hores, la tercera edició del Superenduro Vila de Juneda. Aquesta jornada, organitzada per Juneda Offroad, és una competició d'enduro per a pilots federats tipus indoor/enducross amb un circuit ple d'obstacles artificials de nivell tècnic mig a l'aire lliure.

L'esdeveniment tindrà entrada gratuïta i es disputarà a partir de les 18 hores, al costat del poliesportiu de Juneda, amb un programa que inclou entrenaments lliures, entrenaments cronometrats i, a partir de les 22.00 hores, les finals i la superfinal. En competició hi haurà les categories elit, júnior-cadet i open (amateurs), que inclou pilots de primer nivell que actualment estan competint en campionats estatals.

Els cinc millors classificats de la superfinal, disputada pels millors pilots de les categories elit i júnior, rebran premis en metàl·lic de 500,250, 150,70 i 50 euros. També hi haurà novetats en els premis pels primers classificats de cada categoria.

L'organització espera aplegar un bon nombre d'aficionats per poder compartir una bona jornada d'enduro i també habilitarà servei de bar amb begudes i entrepans.

Una imatge de l'edició de l'any passat (foto: Juneda Offroad).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa