Notícies

  Divendres, 11 d'agost de 2017

Aquesta nit, a les Borges, jornada d'observació del cel nocturn

A les 21.30 hores, a l'Espai Macià, Adolf Boldú oferirà una xerrada sobre les Perseides i després es farà l'observació a Sant Salvador

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat per avui a la nit, i coincidint amb la pluja d'estels, una jornada d'observació del cel nocturn.

L'activitat comptarà amb la presència d'Adolf Boldú, autor borgenc del llibre d'astronomia 'Arran de Cel', i s'iniciarà a les 21.30 hores a l'Espai Macià, on Boldú oferirà una xerrada sobre les Perseides, conegudes com a llàgrimes de Sant Llorenç.

Seguidament, als voltant de les 22.30 hores, els assistents que ho desitgin podran anar a Sant Salvador on es durà a terme l'observació nocturna. Es recomana que els participants portin una màrfega (o una manta), una llanterna, uns prismàtics i cotxe per desplaçar-se fins a l'ermita.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut "animar els borgencs i les borgenques a aprendre diferents curiositats del món de l'astronomia de la mà d'Adolf Boldú i a gaudir d'aquesta nit d'estiu tan única que brinda la pluja d'estels". 

L'observació de la pluja d'estels es farà a Sant Salvador.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa