Notícies

  Divendres, 22 de setembre de 2017

El nou fitxatge del DKV Borges Vall, el jove xinès Fan Chuang Wei, ja ha arribat a les Borges

Substitueix al francès Provost, i completarà la plantilla amb els catalans Marc Duran, Oriol Monzó i Dani Torres

El nou fitxatge del DKV Borges Vall, el jugador xinès Fan Chuang Wei, ja ha arribat a les Borges preparat per començar la nova temporada 2017/2018.

Amb la incorporació del jove jugador de 19 anys, l'equip vol guanyar el títol de lliga i repetir el de la Copa del Rei, que va aconseguir aquest estiu per segona vegada en la seva història, tal com vam explicar des de Ràdio les Borges.

Fan Chuang Wei, que substitueix el francès Provost, completarà la plantilla amb els catalans Marc Duran, Oriol Monzó i Dani Torres.

El primer partit de lliga es farà aquest dissabte, 23 de setembre, a les 17 hores, contra l'altre equip català de la categoria, CER Escala de Girona. Aquest últim va acabar la temporada passada a la desena posició, i enguany ha reforçat l'equip per afrontar la nova temporada.

L'endemà diumenge, 24 de setembre, sis jugadors borgencs es desplaçaran fins a Vic per disputar el 32è Open Internacional de Vic de Tennis Taula (Gran premi Diputació de Barcelona). Tres jugadors del DKV Borges Vall de superdivisió competiran com a caps de sèrie: Marc Duran, número 2, Fan Chuang Wei, número 4, i Oriol Monzó com a número 5. A més, també competiran els joves jugadors Pau Palau i Joel Rubio en categoria infantil i Cesc Carrera en categoria aleví.

 

 

El jove xinès Fan Chuang Wei ja ha arribat a les Borges (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa