Notícies

  Dilluns, 25 de setembre de 2017

El jugador Marc Duran, del DKV Borges Vall, campió de la 32a edició de l'Open Internacional de Vic de Tenis Taula

Dissabte, l'equip borgenc va guanyar el primer partit de la temporada per un 0-4 en contra del CER Escala

El passat diumenge, 24 de setembre, el jugador del DKV Borges Vall, Marc Duran, es va proclamar campió de la 32a edició de l'Open Internacional de Vic de Tenis Taula.

Durant la competició, Duran va derrotar a la final al seu nou company d'equip Fan Chuang Wei, que va arribar a les Borges la setmana passada, per un resultat de 3-0. L'altre jugador de l'equip que participava, Oriol Monzó, va perdre a la ronda de vuitens de final.

De la categoria infantil de l'equip borgenc hi va participar Pau Palau, que va perdre als vuitens de final, i Cesc Carrera a semifinals de la categoria aleví.

El DKV Borges Vall guanya el primer partit de la temporada

D'altra banda, el dissabte, 23 de setembre, el DKV Borges Vall va disputar el primer partit de superdivisió de la temporada contra el CER Escala, al qui va guanyar per 0-4.

Durant el primer partit, Fan Chuang Wei es va imposar per 3-0 davant el suec Alexander Francen, sumant el primer punt per l'equip borgenc.

El segon encontre va enfrontar Oriol Monzó contra el portuguès Diogo Dos Santos. La disputa va acabar amb la victòria de Monzó per 3-1.

El tercer partit va ser duel de catalans entre Marc Duran i Joan Masip. El punt va estar molt disputat, ja que Duran anava perdent per 2-0, i es va imposar per 3-2.

El partit definitiu va enfrontar a Fan i Dos Santos, que va certificar la victòria de DKV Borges Vall per un 3-0.

El proper encontre del DKV Borges Vall serà el pròxim cap de setmana a Namur, Bèlgica, en la primera ronda de l'ETTU CUP.

Marc Duran, del DKV Borges Vall, campió de la 32a edició de l'Open Internacional de Vic de Tenis Taula (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa