Notícies

  Dijous, 12 d'octubre de 2017

Valoració dels portaveus dels grups polítics de l'Ajuntament de les Borges sobre la compareixença de Puigdemont

Escolta què en diuen Núria Palau (tinent d'alcalde, del PDeCAT) i Salvador Noguera (ERC)

El passat dimarts a la tarda, al Parlament, el president Carles Puigdemont, que va sol·licitar comparèixer a petició pròpia per donar comptes de la situació política del país després del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre, va declarar "assumir el mandat que Catalunya sigui un estat independent en forma de república" però va optar per deixar-la en suspens i fer una última crida al diàleg amb l'Estat espanyol.

Enmig d'una gran expectació per saber què diria Puigdemont, tant a Catalunya com a nivell internacional, aquesta "suspensió dels efectes" de la independència que va anunciar ha estat rebuda amb opinions diverses entre els partidaris de la independència. Arran d'això, hem volgut saber què en pensen els partits polítics amb representació a l'Ajuntament de les Borges (PDeCAT -juntament amb Demòcrates-, que forma l'equip de govern, i ERC i la CUP, a l'oposició).

Ens ho han respost Núria Palau (regidora de Governació i primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de les Borges), Salvador Noguera (portaveu d'ERC) i Josep Farran (portaveu de la CUP). Els podeu escoltar a continuació:


Núria Palau | Descarrega'l com a: | MP3

Salvador Noguera | Descarrega'l com a: | MP3

(El Salvador Noguera diu "ahir" en referència al dia de la compareixença de Puigdemont, el passat dimarts, 10 d'octubre).

De moment, no ens ha estat possible obtenir la versió del regidor de la CUP.

 

El ple de l'Ajuntament de les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa