Notícies

  Dimarts, 1 d'octubre de 2013

L’Escola Comarcal de Futbol les Garrigues arrenca la temporada amb 18 equips

Per a aquest nou curs 2013-2014, el club compta amb tres equips més que l'any passat

El Camp Municipal d'Esports de les Borges Blanques acollirà aquest proper cap de setmana els primers partits de la temporada 2013-2014 disputats pel Club Escola Comarcal de Futbol les Garrigues, que enceta el nou curs amb 18 equips en competició, tres més que l'any passat.

El club el formen 225 jugadors d'entre 4 i 18 anys repartits entre un equip de babys, 3 de pre-benjamins, 2 benjamins, 4 alevins, 2 infantils, 2 cadets, 2 juvenils i 2 femenins.

Entre aquests últims s'hi troba el Femení A, que per segon any consecutiu juga a Primera Catalana, la màxima categoria amb representació del club.

El primer equip femení és l'únic dels 18 que ja ha començat la Lliga, amb un balanç d'un partit guanyat i un de perdut.

La resta ho faran aquest cap de setmana, molts d'ells a casa, "on durant tot el dissabte i el matí de diumenge tindran el suport de l'afició local", afirma Joan Pifarré, president de l'entitat esportiva. "El suport dels pares, mares, germans i padrins és el principal motor del club, ja que és gràcies al seu esforç acompanyant als jugadors i animant-los en tot moment que l'Escola de Futbol tira endavant i creix cada any una mica més" afirma.

En aquest sentit cal destacar que el club compta amb tres nous equips -1 prebenjamí, 1 aleví i 1 juvenil-, i que molts dels infants i joves que formen part del club són d'altres pobles de la comarca, com Vinaixa i Castelldans, d'altres d'arreu de la província -Mollerussa i el Palau d'Anglesola, i dels municipis tarragonins més propers, com Vimbodí i l'Espluga de Francolí.

Per la seva part el regidor d'Esports, Francesc Mir, valora molt positivament aquesta barreja de procedències dins dels vestidors, ja que "ajuda a que la canalla ampliï horitzons relacionant-se des de ben petits amb altres joves del territori".

A més, el club, fundat l'any 1985, col·labora activament amb el Centre d'Iniciatives Solidàries "Àngel Olaran", destinant material esportiu als infants d'Etiòpia.

L'Escola de Futbol prepara la presentació oficial de la temporada 2013-2014, que tindrà lloc previsiblement a principis de novembre.

Imatge dels entrenaments de futbol al camp d'esports (foto: Ajuntament)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa